<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
budak2 rumah aku.!{9:24 AM}
Friday, September 3, 2010

semester kedua aku kembali ke sebuah negeri..
iaitu pulau pinang
dimana disitu terletaknya sebuah universiti 
iaitu Universiti Teknologi MARA, Kampus Cawangan Pulau pinang
aku dah tau, xkan dapat punye kolej 
iaitu Kolej Kristal (baru siap)
so, aku dan kawan2 seangkatan aku mencari sebuah rumah untuk diduduki
iaitu rumah kediaman
setelah sekian lama mencari, akhirnya jumpa
iaitu di Apartmen Pauh Damai
disini, aku duduk bersama beberapa ekor malaun (sori der, melawak cket je) 
iaitu 6 orang manusia
meraka adalah :


jeng jeng jeng........





azree anak lelaki zainal...
dy dak kedah
selaku klasmate aku gak...
kadang2 otak die ni xbetol...
same gak ngn aku..
tapi ni mmber pling rapat ngn aku




yang ni name dia Khaiir a.k.a Bon
brader ni dok kat ipoh near klebang
orang paling BESAR dalam umah ktorng...
suke ketawe besa..
suke buat lawak
tapi die ni pandai...ngelat..hahaha
merangkap sbg chef kt umah ktorg
1 bilik ngn aku masa sem 1
yang ni pulak name die pok din..
dak kedah lagi...
yg ni pon seko...
lagi r, 
sem lepas aku tengok senyap je...
alih2 ble da dok 1 rumah, xley diam betol mulot dia...
dalam umah tugas dia msak nasik
juga tukang perabih nasik..
{kuat ngelun(betol kee aku eja ni?) dia ni}

brader ni plak nme dy dzafir
dak Kelumpo...
yg ni trlalu obses ngn kamen rider...
ak xnk komen knpe, sbb ak pon xtw kamen rider 2 pe..
hahaha
yg ni kt umah merangkap co-chef kt umah ktorg...
banyk ckp gk, tapi xde r sngt...bole laaa...
yang ni?
nme dy wan
nmpk kiut dy dlm pic ni...
nga masok air dak ni...
haha
dak johor (pling jaoh r)
yang ni pendiam cket...
byk dok ngada lappy dlm blik...
muke ala2 jeki can cket..hahaha
merangkap sebagai bendahari dlm umh ni...
ppe wet tok dgunekn, resit2 sume die yg smpn..


yg las skali nme dy wan gk..(yg pkai slua putih 2)
tpi ktorg pnggil dy wawan
bwu je msok umah ktorng..
xtahan katenye ngn housemte lme dy...
1 klas ngn aku n ayie
dy ni len mcm cket...
aku xnk ckp r..
hahaha





papehal pon klo aku terkutuk ke,
pe ke yg buat korg tacing,
korg r housemte aku...
pegi sne sni pon korg tetp mmbe aku oke??


Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012