<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
01.02.2012{12:06 PM}
Tuesday, January 31, 2012

today is the day.


pleasure to serve u.


thanks for accepting me.


guide me. i'm a bit awkward.


will lasts forever, INSYAALLAH.


that's only.

T H E U N T I T L E D O N E{12:44 PM}
Saturday, January 14, 2012

Assalamualaikum & very good err...4.05am? oke, morning..for sure, i know, i didn't update my blog for last 2 weeks. quite busy ryte now..nevermind, tonight, i would like to post a new update.
Actually, based on my past posts, most of it are all about my ex's. But i don't really want to talk about them. let them happy with their new boyfie..this is how my story begins. before that, let do the same with me, open new tab, type youtube then search Dear God by Avenged Sevenfold. Okay, stop talking nonsense Asyraf!  Here we go..
Every semester, I will found someone. but now, maybe she, yes SHE can be someone special to me. but, i dont know whether my feeling is right or wrong but i hope it will be right. 
*poyo la pulak spekang2 ni...bahasa melayu lagi senang...! huh!
sejak aku kenal dia, aku cuma anggap biasa je, nothing special feelings. tp, makin hari, beliau mcm memancing aku..tatau laa kalau aku perasan syok sendiri ke ape tp ini perasaan aku. aku kalau bab bercinta ni, aduhai...dah lama cuci tangan bende2 cmni. berkarat dah pon..rasa cm kekok ala2 macam tak pernah je..aku nak cuba, tp takkan kali ni pon sekadar nak mencuba. aku pon nak jugak rasa orang syg aku selain kawan. tapi, senang cerita, aku tak berapa nak ready dengan bende2 cmni. 1st time keluar dgn dia haritu, mmg aku jadi cm orang tak reti ape2. lagak innocent je..dia bawak aku tgk tempat2 novel, aku sibuk tgk novel seram. aku bukan cm tanak layan ke ape, tapi bnde tu brlaku sendiri. aku pon tatau ape yg aku buat mase tu..bile mesej pon, aku cm tade modal nak brcerita, kdg2 sampai 2 kali soalan yg same aku ulang..tp, dia boleh lagi mesej aku hari2..aduhai, makin bengap aku dalam bab2 ni..aku bukan pe, aku still fobia dgn cite lame. aku takot bnde yg same akan berulang. aku ta sanggup lagi. hati aku dah separuh terbukak sebab dia yg buat. tp yg lagi separuh, aku tatau. aku pon prnah jugak bg signal, tp bila dia suruh ulang, aku cakap nantilaa, tggu mase yg sesuai. what the hell am i doing..ikot hati, dah lame aku proceed, tp aku kene fikir lagi. harapnye, boleh laa dia tggu. tp kalo tade jodoh, ape boleh buat kan? aku buat cmni, bukan saje2..i know exactly what i'm doing. aku nak kena ubah ape yg silap dalam diri aku. hmm, tengok, dah takde modal aku nak cite lagi. tapi takpe, kalau ade umur/jodoh panjang utk korang baca post aku, ade lah update baru. dah nak pukul 5 dah ni, aku rasa dah boleh aku landing atas katil.


p/s: Reaching for a hand that can FEEL & UNDERSTAND me the SAME !

Huanying Guanglin 2012 !{1:58 AM}
Sunday, January 1, 2012

Assalamualaikum ! dan selamat sejahtera..
Alhamdulillah, dengan izin ALLAH, kita dapat meneruskan
kehidupan di tahun baru ni...Alhamdulillah....
2012, tahun yg Insyaallah, dapat mmberi byk kenangan kat aku..
Tahun ni, aku tinggal lagi 2 sem nak habis Diploma...!!
yeehhaa~ rasa tak sabar..papepon, aku harap tahun ni, sem yg last2 ni,
aku nak score baikkk punyaa...hahaha...
tp, ade jugak tak syok tahun ni...

1#. Umur dah tua meningkat....
2#. nak kena daftar mengundi dah ke? aduhh....
3#. assignment semakin melambak2...
4#. terdesak untuk dapat 3 pointer..


padan muka aku! banyak sangat main2 dulu...
tapi tkpe, sempena tahun baru ni, aku nak cuba ubah sikap2
aku yg tak berape hensem tu...
LAZINESS <------ GET LOST FROM MY BODY!
another thing that always people murmuring around
AGE ! God, am I 21 now? I'm not ready yet for election...
tapi, nak buat cmne..kewajipan, kne jugak buat...
papehal pon, cukup smpai kat sini je...nanti aku update lain...
btw, Zhu Nimen Xinnian Kuaile, Selamat Tahun Baru, Happy New Year.
aku doakan korang berjaya dengan azam2 baru n mncapai target..


Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012