<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Semester baru, episod baru......{11:03 AM}
Saturday, June 4, 2011

assalamualaikum.....! 
pekabo sume? harap2 sehat jelaa...
maaf atas ke-tidak-update blog ni...
bukan ape, agak sibuk skarang ni....
btw, umpame tak percaya, aku dah masuk
semester ke-4....! wahhh,
rase macam makin tua je...hahaha~
hmm, rasenye dah hmpir 2 bulan aku kesepian....
ketandusan kasih syg dari seseorang....
ceywahhh....~ ayat, sastera ape bagai....!
hahaha~ papepon, itulah realiti aku skarang ni....
rase2nye, sem baru ni ade ke cerita-ceriti baru
dalam bab2 kapel ni? haaaa~ aku pon tatau laa....
kadang2 rase dah tawar hati nak kapel....
tp yg slalunye, rase cm nak cari je....
nak tak nak, bukan persoalannye....
the main point is, ade ke tak yg nak kat aku?
yelaaa, aku ni pon bukan ade pape....
tak sesempurna mane pon.....
nak mencari, tkot tak dapat....
bile dah ta dapat tu, mule laaa rase malas nak mencarii...
bile dah malas tu, paham2 jelaaa.....
susah nak cari orang yg betul2 sygkan kite,
tp bile dah jumpa, jgn persia-sia kan...
sebab mungkin peluang ni cume datang sekali....
hargai org yang trime kite as bf/gf,
sebab dy sanggup trime seadanye....
tu je kot sketch aku utk kali ni...t dah ade idea,
aku update lagi okay? n_n
peace yawww....

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012