<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
aarrgghhh..!!{7:37 AM}
Monday, October 25, 2010

hari ini, bersamaan hari isnin
25/10/2010.....
ya, masanya tiba lagi.....
masa yang ditunggu-tunggu dan sangat dinantikan oleh semua pelajar..
termasuk aku.....
FINAL EXAMINATION!!!
HA??? dah mula ke??
sejak semalam, aku lakukan persediaan
bangun tidur pada 12tengahari....
dan melakukan aktiviti seharian sebagai seorang yang bujang...
malamnya, aku dan housemate aku mula study...
memang standard ktorang study last minute...
seorang demi seorang tumpas di buai mimpi...
aku pun mula mengantuk...
aku cuba untuk melelapkan mata...
semakin dicuba, makin susah...
aduhaiii...
lantas, aku terus mencari tikar sejadah...
melakukan amalan sunat yang di ajar oleh ayahku...
sesudah itu, aku kembali menyambung usaha ulangkaji....
hari makin terang...
ktorang semua bersiap untuk menghadapi peperiksaan...
pada masa yang sama, aku bertanya kepada mereka....
'hari ni final ke???'
soalan cepu emas itu disambut dengan hilai tawa....
memang niat untuk melawak pun...
akan tetapi, aku sangat merasakan....
semester ni sangat pendek....
4 bulan tempohnya, sangat tidak mencukupi untuk aku belajar..
tapi tak apalah..
oleh itu, aku ingin meminta maaf sekiranya aku ada buat salah..
terkasar bahasa, terlebih gurau, dan lain2 lagi..
aku harap, kita semua akan memperoleh kejayaan dan 
meramaikan lagi jumlah penerima Anugerah Dekan...
sekian, wassalam....

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012