<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
aku di pekan Baling...{11:08 AM}
Saturday, October 23, 2010

assalamualaikommm!!
wahh, lama aku tak update...
bukan pe, xde mase
papehal aku de cite nak kongsi
(itupon kalau de yg nak baca r)
hari ni hari aku baru balik dari rumah member ak..
orang Baling, Kedah
aku da 4 5 kali sebenarnye g sane,
cuma xsmpat nak jalan2 kt situ je
so, 4 malam aku kat sana,
malam pertama
aku macam biasa, baru sampai sana
member aku nak lepak ngan member dia
bukan aku xknal pon..
hahaha
pkol 11lbey ak sampai sana,
lepak2 kat tepi sungai sambil
ehem2.....
takkan nak cite kot..bahaya..
hahha
lepas dari 2 aku balik r ke rumah dia..
esoknye bgon petang...
adoyyyy
malam tu aku keluar lagi, lepak lagi...
bukan lepak saja,
aku g cari wifi..
nak buat re-test..
nyusahkan betol..
tapi xpe, final pnye psl...
lepas 2, pulanglah aku ke rumah...
malam esoknye lagi,
aku keluar lagi..
lepak...
tapi yang ni lain cket..
masa 2 aku tgh lepak kt 1 port ni..
tmpt ni mmg gelap..
nga syok2 dok2,
dtg laa 2 bjik moto ni..
adoiiii kacau betol laa...
nak tau sapa??
biase laa 2, orang dengki..
polis ronda..
xley tgk org senang..
dtg dgn kereknye, dorg brtnye..
'korang buat pe dlm gelap ni ha??'
ktorg pon mmbalas dgn kereknye,
'lu pahal??' 
haahaha
(gile aku nak ckp cm2? xpsl2 msok lokap)
ktorg pon brkata,
'xde pe bang, dok lepak saja jaa...'
so, cm bese r, 
dowg mnx ic..
aku jadi pelik, ble dowg tnye aku
'ko owg joho ke?'
pe laa nye tongong polis 2...
kt ic aku da tntu2 laa tulis alamat joho..
aku nak betah lagi pon malas laa
coz aku bukan owg joho pon..
kt no ic da tntu2 laa de tulis 05 kat tgh2nye...
n9 laa 2..
lepas tu sowg ni ckp..
'mate ko len macam je ni...kene ice ke?'
aku laahai..ketaq gk sbnanye..
coz mmg aku de wat salah pon time 2..
dowg je xtw..
so, aku dgn gentlenye brkate...
'eh, mana da...xmen laa bnde2 cmni'
dia pon kte nak wt urine test kt aku..
ahh..aku pdulik pe..nak test, test r..
bkan aku amek pon..
bile aku da ckp cm2, dy pon cm tragak2 je nak wt..
ckp pnye ckp, dowg pon blah...
fuhh..legaaa...
kalo x, naya 1 kampong bhai...
hahahaha
2 laa pnglaman aku kt pekan Baling...
kecik tapi...
hahahaa
korang pkir laa sndri..

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012