<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
diri aku sekarang....{11:47 PM}
Sunday, October 31, 2010

hari ini hari yang agak membosankan aku..
nothing happen...
hujan pagi tadi,
masih meninggalkan kesan sehingga tengahari ini...
aku dalam kesejukan..
angin dingin terus memasuki pintu rumahku...
aku cuba untuk melelapkan mata..
aku tak mampu...
aku kesunyian...
rakan serumahku semuanya sudah enak di buai mimpi...
aku keseorangan...
hanya lagu a7x kegemaranku menemani aku
handphone aku sudah lama tidak menerima mesej 
dari sesiapa...
sunyi hidupku...
tiada siapa yang menemani..
adapun hanya laptop....
online tidak cukup untuk membuatkan aku berasa riang...
bosan...
dalam hidup aku hanya ada
family,
kawan,
kakak angkat,
nak keluar, transport pun tiada..
makan pun belum lagi..
duit....?
hmmm.....
faham2 jelah...
apa yang aku nak buat?
duduk rumah....
bosan...bosan...bosan....
aku bukan jenis reti duduk diam...
berat hati nak bercerita..
tapi,
tak apalah...
aku pendam....
sebab aku dah luahkan dalam post yang lalu...
apa yang aku nak buat ni...?
hmm...
nanti aku fikirlah...






Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012