<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chenta Munyit (Episod 2){10:38 PM}
Wednesday, November 10, 2010

assalamualaikum kepada siapa2 yg bace...
hehehee
hari ni, aku akan sambung lagi tentang kisah 
kenangan aku masa bersekolah....
tapi......
maybe lepas ni, susah nak update
sebab
hari ni, aku da start cuti sem!
hahahaha
so, esok aku akan pulang ke rumah
belum tentu lagi dapat online...
yelaaa...rumah tade wifi...
tapi takpe.....
hari ni, aku akan ceritakan untuk episod seterusnya....
oke.....
oleh kerana kekecewaan yang dulu tu, belum terubat...aku masih lagi mencuba....mencari pengalaman bercinta....
masuk tahun ke-2, iaitu form 2...aku cuba lagi....
tackle budak junior laa...hahahaa
aku sebenanye takde plan pon nak tackle sidia ni yg bernama,
aaaaaaaaaa........ta bole laa nak cite.....hahahahaa
aku letak nama dia A la,coz name die bermula dengan huruf A....
pada 1 malam...
aku dengan member2 sekelas,'prep' (a.k.a. study) kat dewan makan,
masa tengah syok study, masok laa 3 orang dak junior..dak pempuan laa...
dorang nak amek air via water cooler...
aku saje laa usha dorang coz dorang mmg agk mnggangu coz memekak je...
padehal ktorang rmai nii...aku pakat laa ngan sorang mmbe aku ni...
'wey, usha dak pmpuan 2 jom?'
dia pon oraitt je...
aku pon mulakan operasi...
macam mane??
aku uuuuuusha je dak 2 dari  mule, smpai abes....lepas tu die prsan.....aku pon ape lagi....tak buat pape pon...sambung tengok je.....hahahabile die prasn, die trdiam.....
lpas 2 die nak nyorok...aku pon ape lagii....gelak r....
hhahahahaa
lepas 2, dy cpat2 kluar...balik ke aspuri....yg nak jadi menariknye,esoknye, mase 2 makan tengahari....ktorg laki n pmpuan makan srentak....
so, aku pon ternmpk laa si A ni....aku paaaaaaaaaaaandang je....
die pon tak lepas tengok aku....syok gak men lawan mate ni...
hahahaha
lepas makan, die nak g hntar tray pon aku usha je....yg jadi besnye 2, bukan habis kat situ je....stiap kali makn,
pagi,tghari,ptg,malam,
asalkan aku selisih ngan die la,mesti aku pndang die, die pndang aku....
haahahahaa bes kottt....!
smpai laa 1 hari, die hntr surat kat aku....
aku pon terkejot gak....die kate nak jdikan aku.....
abg angkat laaa.....
hahahaaa
tape2...aku terima ngan hati yg terbuka...so, mula laa dari hari 2, ktorg pon jadi makin rapat....balas2 surat...bese laa...skola kan...
hahahaahaa
aduhh panjang lagi cite niii...de gak konflik yg berlaku.....yg aku ingt 2 je....
yg prtame...mase 2 ujg taon...
da hbis exam laaa.....aku bukan jenis suke merayau...
so, aku duduk dalam kelas je..
1 hari tu, die kate nak jmpe aku...die nk ckp ssuatu...apekah??
hahahaaa....die tnye aku, pe status hbungan kite skarg?
aku pon xtaw nak cakap cmne sbenanye...sebab.....
ntah r....lepas 2 die cite laa yg ade sorg senior ni, nak jadikan die adik angkat...
die suruh aku jumpe skali dengan senior 2...bukan aku tak kenal...duduk 1 asrama je...aku cakap, tak nak...aku suruh die buat keputusan sendiri....
lepas 2 die mintak izin aku nak jumpe ngan senior 2....aku ckp, pegi laa...
die pon pegi....aku tunggu je dalam kelas....
selang 4 5 mnt, die datang balik...aku tanye die, so? camne?
die tak ckp banyk, die tunjuk kat aku....dlam hati aku pon, 'huuhhhh.....cun r...'
hahahahaa
hmpir 2 taon aku brhubungan dengn die....
certain mkin lame mkin rapat...
tapii...
tak....sumenye bermula pada 1 malam....die nak pinjam fon aku...aku pon bagi laa...
die kate nak kol aku...mknenye die gne no aku, kol mmbe aku..tapi fon mmbe ak 2 aku pegang la...malam 2, die  kol...mule2 oke..lepas 2, die letak tibe2....bberape mnit lepas tu, die kol balek...menangis...aku tanye knape...lepas tu die letak...esoknye, mmbe klas aku pulangkan fon aku tu...aku tanye laa knape malam tadi...mmbe aku tu pon cerita laaa...si A ni, tgk mesej n fonbook aku...die tgok bnyak name pmpuan...
sudahhh...kompom kes jeles ni...aku pon mule susah aty...aduhh...
lepas dari 2, ktorg jdi renggang...aku da pjok tapi die tetp xmakan pjok aku...hmmm...bile die nmpk aku, die pnggil, bile aku pndang, die buat tatau je...hmm...da byak kali aku kne maen cmtu..las2 aku pon nek menymph..malas nak layan...nampaknye, habis cm2 laa ktorng pnye cite....lepas aku pndah skola, aku cari no die...dapat, msej 1 2 mggu, lps 2, ilg...cari g, dapat...same like before...sampai sekrg aku cari...tak jmpe gak...mane nak cari..? hmm...ntah laa...so, berakhir laa episod 2...aku tetap akan cube cari...sebab, still de rase rndu g kt die..bkn sbg gf, tapi sbg adk angkt..kalo dy xnak pon, sbg mmbe pon aku ta ksh....harap2 aku jmpe laa....
aminn... tapi, papepon, Episod 3 bakal menjelma...tapi tatau g bile..haha, so, tggu je dgn penoh kesabarann...n_n 
assalamualaikom...!


Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012