<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chenta Munyit (Episod 3){8:56 PM}
Thursday, November 11, 2010

assalamualaikom kepada pembaca....hari ni, hari jumaat.... dan pada hari ni gak aku nak balek rumah!!!!! hahahaaa....syok2! oleh itu, aku xnak cerita pasal aku balek rumah..aku nak nak sambong lagi cite untuk episod yg ke-3...! aku xnak membebel lagi, so, selamat membaca...
selepas aku di'tolak tepi' (xpe laa aku mrndah dri..haha) aku terus mendiamkan diri aku...selama setahun, f0m 3 aku xde kapel ngan sape2...cume aku dengar2 de orang suka aku je...aku tau sape orang tu, tapi bagi aku, dia terlalu cantik untuk aku dan aku ni pon jenis yang nakal...haha aku memang nakal sbenanye...masok fom 4, aku pindah sekolah...aku masuk salah sebuah sekolah teknik di Johor...jd, aku mulakan hidup baru di sna..jumpe kawan baru,suasana baru...aku xsuke nak expose dri aku, nak orang knal, bak kate orang Johor 'nak top' ! itu bkn aku..mase aku sekolah kat sna, aku still cntact ngn dak skola aku dlu...1 hari, aku dapat miskol n msg...aku tnye laa ni sape...oh, dak skola lame aku rupanya..hahaha...rndu plak aku kt die..haha..so, aku msg r ngn dy, selama beberapa minggu...makin lame, aku rase cam ske kt die..tatau nape..tapi, mmg aku ske..prasaan dtg sndri..sedangkan die pon trkejot..kat skola bukannye slalu brbual pon...hmm...2 3 bulan gak kapel, skali je jmpe...sbab jaoh..xpe r, aku redha yg 2..aku mmg syg kat die..aku xnak cite serba serbi pasal ni, atas sebab tertentu...sori ea? chill...n_n
lepas tu aku hilangkan diri (padahal xtuka pon no tepon..haha) aku mndiamkan dri je...dan......1 kejutan berlaku...apekah? haha tungguuuuuu........

(xdapek den nak cito laie, coz den nak poie siap2 nak balek puncak alam ni haa...solamek borcuti sem! solamek rayo haji..assalamualaikom!)

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012