<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
kembali menaip!{7:15 AM}
Thursday, January 6, 2011

Assalamualaikum.....
fisrt of all, ak nak mintak maaf atas ketidak'update'an blog ni...
hahaha
bukan pe, bcoz sbuk bekerja dan malas nak update..
bukan pe, rumah xde line internet..
so mmg xde mase laa nak update sume2 ni...
masih belum terlambat g rasenye untuk ucapkan...
SELAMAT TAHUN BARU 2011...!!!
wahhh...
sedar x sedar, da 3 sem ak berada di alam kampus....
sedar x sedar gak, da lbey stahun ak berada di penang...
sedar x sedar lagi, umor ak da nak masuk 20!!!
aduhaiii....tua laa nmpknye...
rse syg sngt2 nak tngglkan alam belasan tahun....
yela...umor2 belasan ni laa yg byk mngajar ak erti kehidupan...
mungkin bkn yg sebenar tapi, ianya amat bermakna...
tapi xpe laa..itulah maknanya kehidupan akan di 'upgrade' kan..
hahaha
sem 3...
hmm....agknye pe prubahan yg bkal ak alami?
mkin baik or mkin #$^^@#%!%??????
juz tggu dan lihat....

(p/s: chenta munyit episod 4 bakal menjelma...tak lame lagii...bg ak mase tok ingt blek sume2 tu...sbb da lame n de yg trlupe..hahaha)

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012