<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chenta Munyit (Episod 10){1:44 AM}
Sunday, February 20, 2011

Assalamualaikummm...!!
kepada semua penjelajah blog aku..!
ahahah
hari ni, aku nak proceed ngn episod 10...
dah 2 angka da cite aku ea..
hahaa
tanak bebel lagi, ceritenye beginikkkk.....
cerite ni hmpir serupe dengan kisah aku di episod 8,
aku tak tau kenape bile camping je,
mesti aku suke seseorang...
hahaaah (mcm laa byk kali aku camping)
pada malam pertama sampai,
aku secara mengejutnye dilantik menjadi faci...
orait gak, atleast bebas cket aku..
hahahaa
dalam sesi taaruf, aku ternampak seorang budak..
masih part 1, comel....
hahaha
dalam gelap, tak nmpak sngat laa muke dy,
bile esok paginye, wahh....
cantekk kottt
hahaah
naluri kelelakian aku, di tambah dengan 
sifat kesingle an aku mula menceroboh aty aku...
jiwang laa pulak..
aku cuba dekati diri aku kat dy...
cam de respon, tapi xtau laa kalo2 aku yg perasan..
pagi 2, aktiviti treasure hunt..
aku kena sorok klu...
1 tempat tu, aku letak klu,
tbe2 air pasang pulakkk..
adoy... kena plak 2,
klu yg aku sorok, klu grup dorg...
so, kesian aku tgk, melilau2 dorg cari
dah r klu trakhir..
aku tlong r grup dorg...
dapat laa dowg no 1...
hahahaha
malam ke2, grup dy lantik aku jadi faci dowg...
ahhhh...bia betol...hahaha
xpe r, aku orait saje...
dr aku tade wat ppe kn..
hari last, aku bawak dorg g rumah api...
hiking lagi....dlam rmai2,
2 3 owg pmpuan je trmasuk dy...
dlm prjlanan, aku tgk dy letih sngt2..
muke pon da nek merah...
so, aku suruh r yg len jlan dlu,
aku tggu dy n back up r...
tkot2 jdi ppe....
da selesai sume aktiviti,
da hbis kem, aku de gak cntc2 dy...
1 hari, aku try approach dy...
tapi.....
sape laa aku ni....
kalo nak bndingkan pon, tade laa smart mane...
dy pon da ada yg suka...
nak buat camne kann..
stail aku, bukan memakse...
so, accept je r jadi membe...
sampai laa skarng...
da lame ta jmpe, slisih pon,
tgur2 cm2 je r...
xpe r. aku oke jee...
hahahaa
abes daaa.....


(nota kuntut : episod kesah aku ni, da nak sampai ke "penghujung" lepas ni episod 11, mebi yg last....papehal pon, tggu je ke update kan aku oukeyyy???)

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012