<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chenta Munyit (Episod 11){1:13 AM}
Saturday, February 26, 2011

assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.....
salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog ni..
hari ni, 26 Feb. 2011 bersamaan hari Sabtu, 4.06 petang..
hari ini, aku, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid,
no. I.C. 910301-@#-&^%&, akan menghabiskan episod terakhir
cerita cinta munyit aku.. huh, da nak abes rupenye..
kali ni cerite aku dah takde unsur2 cinta munyit sebab,
yang ni aku nak jage die sampai bile2...
kisahnye begini.....
pada 1 malam (xsilap aku laa)
sony ericsson aku mengeluarkan bunyi...
menandakan 1 messege received...
aku pon bukak...dalam mesej 2,
berbunyi lebih kurang camni la..
"wey, add fb aku, blablabla," aku tak ingat...hehe
dalam mesej tu gak, disertakan nama beliao..
aku pun membalas, sape ni?
dan saling berbalas mesej...dan aku mula merasakan sesuatu..
satu perasaan yg dah lama aku simpan...
rase semacam...macam kenal...aku pon gatal jari,
menaip di keyboard dan mencari fb tersebut...
tangan aku pantas menggerakkan tetikus menekan button
add as friends...request sent....
keesokan,kelusaannya lebih kurang barulah aku tahu,
siapakah empunya fb tersebut....seakan macam tak percaya....
seseorang yg pernah mencuri hati aku dulu, datang kembali...
adakah ini satu pengakhiran?? baguslah kalau macam tu....
aku sangat menunggu ending yg macam ni...
aku dah penat menunggu....bukan aku tak sabar,
tapi bila dah d peluang, buat pe nak lepaskan?
ini peluang kedua untuk aku dan dia..
episod 5 kembali berulang... 
alangkah indahnye kalau aku x lepaskan dia dulu...
tapi, tu sume takdir ALLAH...redha je la...
walaupun kadang2 de masalah dalam hubungan ktorang,
tapi aku tau, tu sume dugaan untuk merapatkan ktorang..
aku redha....cukup la dengan pe yg aku dapat sekarang ni..
da terlebih cukup aku rase...aku harap,
dia boleh terima aku sebagaimana dia terima aku dulu..
kalau dia baca post ni, aku nak yg dia tau,
yang aku sayangkan dia walau camne pon..
aku xdapat buktikan dalam masa yg terdekat...
tapi 1 hari nanti kau akan tahu betapa aku sayang kat kau...
sekian, trimas...nantikan cerita2 'menarik' dari aku lepas ni..!

p/s : aku nak fikir dulu aku nak crite pasal pe lepas ni..hahaha..! 

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012