<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chenta Munyit (Episod 7){5:35 AM}
Tuesday, February 1, 2011

assalamualaikummm~
kehadapan, kebelakang, kekiri, kekanan anda semuaa!
hahhaha~
episod 6....ermm, cmne ea....
ha...! mase aku keje....
alkisahhhh~
mase aku tunggu result application ke U,
Aku sempat lagi mencari nafkah..
nafkah tok sape? 
diri sendiri sudaa...hahaha
mase keje, aku de 2 kekasih yg aku sayang sngat2...!
hahahaha
jangan cop aku playboyyyy....
no 1, kete aku je..hahaa~
haha, yg sbenanye... mase aku keje, de gak lekat sowang ngn aku...
salah sowg staf kt ofis 2 gk..tapi bukan branch tmpt aku...
sabahan mariii.....
ramai member aku kate...
''ko ni tak serik ke kapel jarak jauh ni?" 
hmm, nak buat camne kan...da suke 2 suke gak..
heheh~
aku kenal ngn dy cmni...
1 hari tu, aku nak komfemkan sowg cust yg apply dr branch dy...
aku dgr sore dy, perghh...kiut laa...
aku pon saje2 laa usha2....
jangan terkejot, umo dy mase tu dah 22...
hahahahahahaa~ gilerrrr punye keje...
aku bukan nak main2...tapi memang real...
aku bwu 18, dy 22...4 taon gak beza tu..
then, aku kapel laa ngn dy....
stiap hari, stiap malam aku xtido sbb dy..
kenapakah?? 
stiap malam, dy mesti kol aku....
kalo sjam due, bley tahan laa lagi...
ni kalo 4 5 jam ++ mmg tak laa...
hahaaha
tapi xpe, syg pnye pasal, turutkan je laa...
tapi 1 je.......
pd 1 malam, mase aku nga bercengkerama,
didalam talian maxis celcom...
dy berkata....
b, pe kate, b hantar rombongan pinang syg?
aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
apeke benar aku dengar ini?????????
kalo skali due xpe...ni byk kali gakkk....
aku pon bukan nak kate xnak...
tapi, mude lagi kotttt...takkan aku nak kawen????
keje giler namenyee....!!
mapoh akuuu.....
aku juz mampu cakap...ta sedie lagi...
blaja pon belom na kawen?? no3...
dalam idop aku, bile da de umah,
kete, pndapatan yg oke, tade hal...
tapi, mase tu pon aku terkangkang2 lagi na keje,
dy ajak kawen pulakkk
aduhaiiiiiiiiiiiiii~
selang beberapa bulan, aku terpaksa....
bukan terpakse menikah....
aku terpakse lepaskan dy ats beberapa sebab....
mule2, mmg dy xnak...aku tau, dy takkan lpskan aku...
tapi, nak buat camne...demi mase depan aku gak,
aku pakse dy tok lepaskan aku..
pada mulanya, dy xnak....menangis2...
aku pon sebak gak coz, lame gak aku kapel ngn dy...
then, stelah aku pujuk2...dy pon stuju....
aku juz cakap, kite still lagi ley jadi kawan lps ni..
until now....wpon aku jarang contact dy,
dy pon jarang contact aku, xpe laa...
mybe dy bz ngn keje dy...
aku pon bz ngn stadi aku...
abes sudaaa....~
episod 8? nantiii...~

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012