<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chenta Munyit (Episod 8){8:44 PM}
Monday, February 7, 2011

Font : Verdana
Bold, italic...Check!
haha~
Assalamualaikum semua....!
jari jemari aku akan memulakan episod yg ke-8...
dalam episod ini, aku akan cerita kisah
percintaan aku semasa di alam kampus....
bermula lah kisahhhh.....~
pada 1 hari, aku telah di ajak oleh seorang rakan sekelas aku,
pergi camping....ya, camping di mana?
Taman Negara Pulau Pinang....
tibalah hari yg di tunggu2....
semasa aku sedang berkumpul, menunggu bas..
aku terlihat seorang gadis....ya, seorang gadis yg biasa ku lihat dari kecil
hinggalah hari ini....
seorang sahabat lama...
aku pun xsangka yg dia pon akan ada menyertai kem ni...
tp, xpe lah...mebi jodoh tok ktorg bertemu..
hahahaha~
semasa di kem, aku xtau kenapa...
seperti sifat aku yg biasa, aku akan suka seseorang tu,
tanpa sebab yg tertentu...
kerana, aku sendiri pun xtau...
perasaan tu akan timbul secara tiba2...
tp, sangat3 susah nak hilang....
aku pun, cuba approach diri aku kpd dia....
aku rasa sangat sweet mase tu sebab,
ktorang kat tepi pantai.....walaupon still dlm program,
aku tetap rasa macam bukan dalam program...
haahahaha~
lepas dari kem, aku ajak dia lepak2, makan2.....
mase tu la aku cuba nyatakan hasrat aku...
aku dapat rasa, yg dia tau pe yg aku nak katakan...
baguslah, aku pun segan nak cakap....
aku masih ingat yg dia suapkan french fries a.k.a. kentang goreng kat aku...
hahahaha
i miss that moment...! n_n
semasa dalam perjalanan pulang ke kolej,
dia mintak masa untuk fikir pasal ni...
aku pun orait saje...coz, aku lagi selesa macam tu....
sebab aku xnak hbungn hncor tengah jalan...
akan tetapi sesuatu telah berlaku...
aku telah di contact kembali oleh
adik angkat aku....actually, dekat 2 taon aku tunggu dia....
adik angkat aku ni plak, tiba2 declare aku...
aku.....
blank....
agak lama aku tunggu jawapan dari sahabat aku,
aku pun xtau, kenapa aku pilih adik angkat aku tu...
dia jauh, sedangkan aku de pilihan yg di depan mata...
bila dia dapat tau yg aku dah de yg punya,
dia pon telah di approach oleh seorang senior....
ahhh....sangat complicated...
tp, aku x mampu nak buat apa2 sebab,
aku sendiri yg spoilkan sume ni...
aku tersilap...tersilap langkah, dan segala2nya....
aku.....
aku mnyesal sangat2...
tp, apakan daya, aku jugak yg buat sume ni....
kisah malang aku turut berlaku semasa aku
kapel dengan adik angkat aku...
nak tau?
episod 9!

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012