<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Aku di-PRANKK!!{4:55 AM}
Wednesday, March 2, 2011

assalamualaikum to all my viewers!
todey, i wuld like to stori mori to ol of u abaut.....
PRANKKKK!!
kenape aku kena PRANKK??
ini kerana,
semalam besday aku laaa...
hahaaha
tapi, bukan aku sorang....
ade lagi....iaitu,
ayah aku, adik aku n sorang lagi aku ta kenal,
yg aku tau, dy dduk kat blok b pauh damai..
hahaha
aku nak cite ni, mase malam besday aku,
ntah macam mane aku ley tertipu ngn member aku....
wpon selalunye aku join sekaki dalam mengenakan dorang...
kua ajaq..! hahaaha
mule2, sorang mangkuk ni ajak aku lepak taman sebab ade orang nak jumpe,
aku pon pegi laa teman dy...
alih2 ta sampai 5 minit, turun lagi 2 ekor makhluk 
xpe laa, aku teruskan maen buaian...
tibe2, seko ni datang dekat ngn aku, 
aku pon pelik, dy ni nak tadah muka makan penyepak ke  pe?
then, tiba2 dy sengih kat aku, 
lepas 2 baling 1 plastik..! siott..
tapi tak kenaaa...wakakaa
kena sipi2 je, memang wangi laa,
mane taknye, 1 plastik Downy 4X dorang baling..
HJ......
then setel sudaa....tapiiiiii...
1 lagiiiii....yg ni lagi teruk aku kena...
bini aku pulakkk.....merajuk tanpa sebab....
majok 1 hal, lepas 2 siap mintak clash lagikk...
Oh tidakk...macam ni kah dunia.....
agak kemurungan aku 1 hari....!
aku pujuk2, aku ayat2...tak lepas2...
petang tadi, beliao miskol aku...
aku pon mesej balik..dy suruh aku kol....
aku pon gembire campo takot laa...
 aku pon kol...suare dy, perghh...
menakotkan gak..cam marah lagi pon de..
lepas aku cakap2 cket, lepas 2 dy bole bantai gelak....
chessssss....! seb bek jaoh..
kalo dekat, memang kena tonyoh laa pipi dy..
wakaka
saba jelaa....
2 kali dy wat sbenanye, seblum 2, 
mase mula2 aku dapat kol free, aku kol...
dy da memang majok time 2...
aku cakap, dy diam....
aku panggil2, diam gak..
kenape ni...aku tanye da tido ke?
diam lagi....lepas 2 baru laa aku tau,
memang dy da tido pon...!
fuhh...setengah jam cakap sorang2...
seb bek aku ni penyabar orangnye..haahaa
2 je kot cite aku...nanti aku update lagi..!
assalamualaikum!

 

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012