<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Errr....terima ke tak?{5:07 AM}
Friday, April 29, 2011

assalamualaikum....!
harap korang semua sehat, Alhamdulillah...
sekian lama tak update, hari aku nak kongsi dengan korang 
1 cerita yg baru je berlaku...kat aku.....
pada 1 malam, seperti biasa, aku on9 laa...
ade seorang gadis, add aku...
aku pun, macam biasa, seperti yg lepas2..
sape add aku approve je...
pendek cerite, aku post kat wall, trimass add..! then,
keluar 1 chat, kat chatbox...
dak pempuan tu rupanya....menarik ni...
chat punye chat, tibe2 de 1 chat yg die balas,
luar jangkauan pemikiran aku....
mintak kapel? Wow...nak kate aku guna minyak dagu, tak kot....
syirik tuu....~ 
aku terkejut kaw2 yik punye....
biar betul? aku tanye, betul ke ni?
padehal aku tak buat pape pon...
juz borak kosong...nothing soul-talk...
sampai sekarang, dia still tunggu jwapan aku...
aku bukan tak nak bagi jawapan cepat2,
tapi, aku cuma nak dia fikir dulu,
samada aku ni betul2 sesuai ke untuk dia...sepatutnya,
dia kena kenal aku dulu camne orgnye...
aku xnak putus tengah jalan...sakit....!
better, dia amek mase, kenal aku,
same gak dengan aku...kalo okay, proceed...
jangan buat keputusan melulu,
takut jadi macam yg lepas2..... 

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012