<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
M E L A N K O L I A{8:10 AM}
Sunday, April 17, 2011

assalamualaikum....
sekian lama aku tak update,
kesempitan masa, biasalah..student kan...
final pon dah nak dekat...
ape2 pon, trimass a lot coz sudi tekan2 sampai keluar post ni...
MELANKOLIA....
ape maksudnye....?
bagi aku, perkataan ni semua orang pernah rasa....
straight to the point...
hari ni, masuk hari yang ke-3....
phone aku, xtrime 1 mesej pon dari dia...
apatah lagi call....beratus kali aku call....
takde balasan...malah, adakalanya, busy....
aku buntu...kenape mesti macam ni?
aku tau silap aku tak mesej dia kelmarin...
tp, bukan sengaja aku xnak mesej dia...
aku terlampau letih, siapkan assignment...
aku perlukan rehat...aku tidur.....
keesokan harinya, aku call....
tak angkat...ada angkat sekali...
aku tak dengar sebarang suara pon...
mungkin dia terlalu marah sampai taknak cakap dengan aku...
aku terima hukuman aku...
tapi harus ke sampai berhari2?
takpe lah...nak buat macam mana,
sayang....
tapi, menghukum orang, biar berpada2....
jangan keterlaluan....
kelak kena diri sendiri...
ingatlah kata2 aku...
sayang orang yang sayang kita,
cinta pada orang yang cinta kita,
kasih pada orang yang kasih kita...
ingat tu....
walaupun tak mesej atau tak contact,
bukan bermakna tak sayang, tak rindu...
tapi, cuma nak bagi masa untuk merindui...
tapi takpelah...
selagi aku still sayang.....
sebab cuma kau sahaja yang aku ada,
sekarang ini...

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012