<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
13 Tahun Dahulu. (2){8:15 AM}
Friday, August 19, 2011

Assalamualaikum ! Entri kali ni, aku nak cite lagi
sambungan cerita hari tu. cerita budak tu.
kisahnya bermula begini, 
mase sekolah rendah, sekolah die takdelaaa jauh sangat dengan rumah.
kire area2 situ jugak. hari2 dia ulak alik jalan kaki.
dengan sahabat baiknya. juga rakan sepermainan pada waktu petang.
banyak kenangan manis masa kat skolah tu.
salah satunya ialah, berkenalan dengan seseorang..
seorang gadis istimewa. haa, die mmg istimewa.
walaupun dia tak boleh bercakap, tapi aku faham 
ape yang nak dia sampaikan. dia seorang bisu.
sebab skolah budak tu berhadapan dengan skolah pendidikan khas.
asal balik sekolah je, mesti dorang terserempak.
sbb waktu skolah dorang sama. budak tu pon blaja laa sikit2
bahasa isyarat. senang laa sikit nak berkomunikasi.
tp, perkenalan tu tak lama. habis je UPSR, 
budak tu pon dah tak jumpa lagi gadis tu. walaupun sekejap
tempoh perkenalan tu, tapi, itu adalah yg pling istimewa.
so, kesimpulannya, jangan diskriminasi orang2 yg istimewa ni,
sebab, walaupun kite boleh bercakap, mendengar dengan baik,
ada benda yg kita tak ada, ada pada golongan istimewa ni.
sebagai contoh, walaupun pempuan tu tak boleh berkata2,
tapi dia masih lagi mampu membuatkan orang faham 
apa yang nak disampaikan. n_n
sekian, tu je update aku malam ni. papehal pon,
aku mintak maap laa kalo entri ni tak menarik utk korang baca,
tapi, segala komen2 korang amat2laa aku hargai utk aku perbaiki taipan aku ni.
sekian wassalam. peace yaww~~

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012