<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Huanying Guanglin 2012 !{1:58 AM}
Sunday, January 1, 2012

Assalamualaikum ! dan selamat sejahtera..
Alhamdulillah, dengan izin ALLAH, kita dapat meneruskan
kehidupan di tahun baru ni...Alhamdulillah....
2012, tahun yg Insyaallah, dapat mmberi byk kenangan kat aku..
Tahun ni, aku tinggal lagi 2 sem nak habis Diploma...!!
yeehhaa~ rasa tak sabar..papepon, aku harap tahun ni, sem yg last2 ni,
aku nak score baikkk punyaa...hahaha...
tp, ade jugak tak syok tahun ni...

1#. Umur dah tua meningkat....
2#. nak kena daftar mengundi dah ke? aduhh....
3#. assignment semakin melambak2...
4#. terdesak untuk dapat 3 pointer..


padan muka aku! banyak sangat main2 dulu...
tapi tkpe, sempena tahun baru ni, aku nak cuba ubah sikap2
aku yg tak berape hensem tu...
LAZINESS <------ GET LOST FROM MY BODY!
another thing that always people murmuring around
AGE ! God, am I 21 now? I'm not ready yet for election...
tapi, nak buat cmne..kewajipan, kne jugak buat...
papehal pon, cukup smpai kat sini je...nanti aku update lain...
btw, Zhu Nimen Xinnian Kuaile, Selamat Tahun Baru, Happy New Year.
aku doakan korang berjaya dengan azam2 baru n mncapai target..


Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012