<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
29 Februari 2012.{9:32 AM}
Tuesday, February 28, 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Bertemu lagi kita dalam aku yang masih 
dalam pembinaan ni.haha~ cikgu belog
busy lagi...hahahah~ tapi takpe, aku 
tetap akan teruskan penceritaan hidup 
aku seharian. ha! sebelum tu, hari ni..
ya, 29 Februari..4 kali setahun je..so, 
sapa2 yg besday hari ni, aku ucapkan
Selamat Hari Lahir moga murah rezeki..
Actually, aku nak kongsi cerita nii....
tapi kalau tak suka, aku tak paksa baca,
tutup je, buat apa yg korang suka..n_n
NO OFFENCE~ hehehehe
hari ahad lepas, kami keluar bersama..
ecehh, actually, aku dengan kawan baik
aku, awek dia dgn ehem2 aku, HAHA
lepak skali...main boling..dengan berbekalkan
kereta PKA (Pinjam Kawan Aku) aku terus
memandu ke tempat yg dituju..dia kata
tak reti main boling. takpe, aku ada.
even aku pon tak bape reti main boling.
main punya main <---- MAIN BOLING SAHAJA
HAHA~ dah setel, pegi makan pulak..
then balik. TAMAT. 


p/s : takde idea nak kata apa. saja je nak update, tarikh cantik. hehehee


Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012