<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Cerita bermula...........{8:06 AM}
Thursday, February 2, 2012

assalamualaikum !
semoga anda semua sehat2 belaka
sekian lama aku tak update disebabkan
oleh kerja2 dan assignment yg melambak2,
akhirnya, aku akan post update baru..
update kali ni, berkisarkan tentang seseorang.
sape seseorang tu? kalau nak tau, bacalaa...


berkesinambungan dengan cerita ceriti dulu2,
korang pon mungkin tau pasal apa..
*kalau tak tau, pegilaa klik kat tepi2 blog ni...
straight to the point, akhirnya
aku pon dah menamatkan zaman solo secara rasminya..
hahaha~ macam dah kawen pulak..
seorang gadis telah berjaya membuka hati aku,
untuk menerima seseorang dalam hidup aku...
terus terang, aku sebenarnye kekok lagi bab2 cmni.
yelaa, dah lama aku tinggalkan bende2 ni..
dah berkarat aku rasa..tapi, dengan kehadirang si dia,
yg sudi menerima aku yg tak seberapa ni,
harapnye boleh kekal sampai aku mati.
perkenalan bermula masa kem di Monkey Beach..
orangnya sederhana, tak terlalu melebih2, sememangnya
menarik perhatian aku pada dia..
jarang jumpa, sebab masing2 busy.tapi tu bukan penghalang bagi aku
normal la, student kan...aku harap, kali ni 
boleh kekal sampai bila2..sebab aku tanak update bende2 yg 
menyakitkan hati aku lagi.


back to story, sebelum aku declare haritu, 01.02.2012
aku selalu bagi hint kt dia..mungkin dia tak perasan,
sebab bila aku tanya, dia sendiri yg cakap tak sangka..
hahaha~ aku tak cukup terer nak usha pempuan rupanya..
tapi takpe r, at least aku dah declare..
aku sebenarnya nak cakap awal lagi,
tapi, aku belum cukup ready..
aku sendiri pon macam tak percaya yg aku declare dia.
bukan sebab aku tak ikhlas, tp bese r..
dah lama tak kapel kan, jadi kekok laa..haha
aku harap sangat2, kali ni aku boleh tahan lama..
sebab umor pon dah berapa dah..bukan terburu2 ke ape,
tapi sampai bila lagi nak sorang2 kan?
so, aku harap dia boleh faham aku & masa yg sama,
aku cuba untuk faham dia..ambik masa yg secukupnya 
untuk faham aku, kerenah aku, sebab kadang2
aku ni pon macam budak2 jugak..XD
kalau ada benda yg tak berkenan, juz tell me..
i'll try my best to change it..
try to guide me to be your Mr.Right in ur life,
then i'll try to make u Mrs. Right in my life..
that's all....


p/s : I give my heart to you.
I give my heart, cause nothing can compare in this world to you. (Warmness on the Soul_a7x)

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012