<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2332949800371557070\x26blogName\x3dasyraf+abdul+majid%E2%84%A2%C2%AE\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://asyrafabdulmajid.blogspot.com/\x26vt\x3d5008593980073849889', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Trimas Sayang!{7:25 AM}
Wednesday, February 22, 2012

Assalamualaikum dan olla semuaa...
setelah hampir seminggu aku tak update,
hari ni komfem2 laa nak update..hahah
sedar tak sedar, dah 22 hari dah aku declare 
dengan dia..cepat je masa berlalu..
tapi, aku mngaku, aku dah dekat 5 ke 6 hari
tak mesej dia..sori awk, ekonomi gawat..n_n
even tak mesej, ada jugak dia call...cukuplaa
kalau nak lepas rindu aku kat dia....
nak on9 facebook sangat pon, tak dapat jugak..
broadband dah 2 bulan ta bayar..hahaha
wifi kolej pon faham2 jelaa...
tapi takpe, walaupun cmtu, aku harap dia bole
take consider dengan aku..bukan aku nak jadi
cmni, tp na wt cmne kan...<-- macam buat salah je..
hahaha~
ada kejutan yg dia buat..siyesly, selama aku
kapel, aku tak penah aku dapat pape...
maksud aku, hadiah or pape laa...
ini 1st time org bagi aku hadiah..sape ta hepi kan?
walaupun simple, tp aku sngat hargai apa yg dia bg..
aku ingat nak reply balik. tapi, nantilaa...n_n
nak upload pic letak kat sini pon tak dapat,
sbb fon aku dah jem..memory tak detect... =,=
btw, trimass a lot awk sebb bg dedication tu...
i'm really appreciate it...
aku nak cakap lagi, tapi segalanya tak terungkap
dengan kata2...so, terpaksalah aku tamatkan post ni.


Sekian, Terima Kasih.
ASYRAF ABDUL MAJID

Ini adalah saya!
tersebutlah kisah seorang aku yang hidup kat dunia... nama diberi, Muhammad Nur Asyraf bin Abdul Majid muncul didunia ni pada 01/03/1991 asal dari Seremban, dan secara otomatiknya, aku orang Negeri Sembilan! haha Masih lagi belajar, dah nak habis dah pun... aku tanak cite banyak2 kat sini, kalau nak tau banyak lagi, aku ada FB korang boleh add, ada ruang untuk komen, dipersilakan banyak tanya..



Meh sini cakap!
.

tinggalkan link anda untuk di promote
Asyraf Abdul Majid@FB
Sis Fana FB
Sis Fana blog
link Sis Dyla FB
Sis Nina FB
link
link
link

cerita lama lama
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
June 2011
August 2011
October 2011
December 2011
January 2012
February 2012